مصاحبه مفداگلستان با دبیر جشنواره مجازی هنر و کرونا و مدیر سازمان دانشجویان شعبه جهاد دانشگاهی واحد گلستان

سه شنبه, 08 مهر,1399

مصاحبه مفداگلستان با دبیر جشنواره مجازی هنر و کرونا و مدیر سازمان دانشجویان شعبه جهاد دانشگاهی واحد گلستان

به گزارش مفدا گلستان، علیرضا سعیدی در گفتگو با خبرنگار مفدا گلستان گفت: جشنواره ی هنر و کرونا در حقیقت با هدف بیان آسیب ها و معضلات اجتماعی از طریق زبان هنر به اجرا در آمد.

وی افزود: مشکلات و آسیب هایی که سبک زندگی و مراودات اجتماعی را بهم ریخت، طبیعتا در چنین شرایطی هر بخش، هر رشته و هر فردی به نوبه خود باید هر توانمندی که دارد بکار گیرد، هنر هم به نوبه خود به واسطه ماندگاری و تاثیر گذاری عمیقی که دارد همواره می تواند به نوعی معضلات را تسهیل کند، بنابر این جشنواره ی هنر وکرونا در فضای مجازی با این هدف و انگیزه برگزار شد که بتواند از ظرفیت هنرمندان در جهت کاستن آلام مردم و به نوعی فرهنگ سازی در مواجهه با مشکلات پیش آمده حاصل از کرونا استفاده کند.

مدیر سازمان دانشجویان شعبه جهاد دانشگاهی واحد گلستان گفت: جشنواره ی مجازی هنر و کرونا در چند بخش پوستر، دلنوشته، فیلم کوتاه و ...برگزار شد. فراخوان این جشنواره ۳۰تیرماه لغایت ۲۵مردادماه سال بود که تا تاریخ ۱۵شهریور تمدید شد و در حدود ۱۳۰ اثر به مرحله داوری رسیدند.

سعیدی خاطر نشان کرد که دستگاههایی  در این جشنواره همکاری هایی به عمل آوردند. از جمله حوزه ی هنری که داوری جشنواره را بر عهده گرفتند. زیرا به نوعی تخصصا در وادی هنر فعالیت میکنند یا اکثرا تجریه دارند و یا بعضی هم مسئوایت هنرهای تجسمی در حوزه هنری را دارند. سعیدی در ادامه از همکاری دانشگاه علوم پزشکی سخن گفت و خاطر نشان کرد که دانشگاه علوم پزشکی به واسطه ی ارتباط موضوع جشنواره با این دانشگاه همکاری مثمر ثمر داشته است. وی همچنین ازهمکاری دانشگاه منابع طبیعی، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، اداره ارشاد، سازمان ورزشی و جوانان نام برد.

دبیر جشنواره در پاسخ به سوال خبرنگار مفدا پیرامون هدف  تشکیل جشنواره گفت: هدف از این جشنواره ها  تاثیر گذاری ای است که زبان و بیان هنر دارد. بیان مسایل اجتماعی، مشکلات اجتماعی و انتقال مفاهیم و آموزه های اخلاقی از طریق هنر می تواند جنبه سازندگی داشته باشد. استعدادهای شاخص و افرادی که می توانند تاثیر گذار باشند ازین طریق شناسایی میشوند در این صورت می توان در آینده از برگزیده ها در برگزاری کارگاه های کوتاه مدت، کلاسها و ... استفاده کرد.

وی در ادامه  در رابطه با اینکه جشنواره در چه سطحی و در چه رشته های برگزار شد گفت: جشنواره به سطح و رشته خاص و به هنرمندان و افراد خاص و حرفه ای  محدود نشد، بطوریکه افراد عامه و عموم مردم هم می توانستند در این جشنواره شرکت کنند. چون مردم در معابر و اجتماع بوده و می توانند از نزدیک شرایط ومشکلات پیش آمده حاصل از این بیماری رابازتاب دهند. مثلا در رشته ی عکاسی، عکس ها  هم با تلفن همراه و هم بطور حرفه ای ارسال شد، اما بخش فیلم کوتاه و پوستر مسلما مهارت های خاصی لازم است که افراد متخصص و هنر مند را می طلبد. در کل جشنواره طوری طراحی شد که هم هنرمندان و هم علاقمندان غیرحرفه ای بتوانند درین جشنواره هنر خود رانشان دهند.

سعیدی درباره زمان اختتامیه و  معرفی برگزیده ها گفت: داوری جشنواره در تاریخ یکم مهرماه برگزار شد و طی چند روز آینده در سامانه رویتاب اعلام می شود و اسامی برگزیدگان منتشر می گردد.

سعیدی خاطر نشان کرد اختتامیه این جشنواره فردا ۹مهرماه در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار خواهد شد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 18.118.137.96 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: شنبه, 03 آذر,1403