مصاحبه مفدا گلستان با داور جشنواره هنر و کرونا و رییس انجمن هنرهای تجسمی استان گلستان

سه شنبه, 08 مهر,1399

مصاحبه مفدا گلستان با داور جشنواره هنر و کرونا و رییس انجمن هنرهای تجسمی استان گلستان

به گزارش مفدا گلستان، "محمد رضا عباسپور" در گفتگو با خبرنگار مفدا گلستان گفت :  آشنایی با بیماری و چگونگی برخورد و یاد آوری اطلاعات و خطرات این بیماری از جمله تاثیرات برگزاری جشنواره است.

رییس انجمن هنرهای تجسمی استان خاطرنشان کرد: سطح آثار رسیده شده در جشنواره در حد متوسطی هستند و انتظار می رود که در دوره های بعدی، آثاری در سطح بالاتر به جشنواره ارائه شود.

وی دلیل این مساله را کوتاهی زمان عنوان کرد و افزود : در این زمان کوتاه هنر مند شاید نتواند به آن ایده هایی که در نظردارد برسد و یا اینکه فرصت زیادی نداشته باشد که کارش را با کیفیت بهتری انجام دهد. داوری این آثار هم با در نظر گرفتن همین مساله انجام می شود که دراین صورت اجحافی در حق هنرمند انجام نخواهد شد.

وی تکرار چنین جشنواره هایی را در راستای ارتقای کیفیت فعالیت های مشابه موثر دانست.

عباسپور در ادامه با اشاره به این که بیماری کرونا "سر مایه های انسانی" را مورد هدف قرار داده است، در پاسخ به سوال مطرح شده درخصوص معیار و ملاکهای جشنواره  شاخص هایی چون ایده، گویایی کار، شناخت مناسب ترکیب بندی، و شناخت مناسب اطلاعات درست را بر شمرد.

وی در رابطه با اثرات آثار رسیده به جشنواره در تقسیم مفاهیم مقابله با کرونا گفت : زبان هنر گویا ترین زبان است ما در حالیکه با واژگان صحبت می کنیم می دانیم که تمام مطلب را بیان می کنیم اما در هنر چون مخاطب با کشف و شهود به پیام هنر میرسد، کار هنری را می بیند و می شنود و تحلیل میکند. در حقیقت مخاطب دیگر پیام را به شکل نصیحت نخواهد دید و آن را از خود دانسته و بطور جدی آن را دنبال میکند.

عباسپور در رابطه با ارتقای کیفیت کار جشنواره ای پیشنهاد داد که برگزاری کارگاه ها می تواند در کیفیت آثار هنری تاثیر بیشتری داشته باشد تا جشنواره هایی که مدت زمان زیادی نداشته و گذرا به پایان می رسند، درواقع کارگاه ها هنرمند می سازند و کارها و اثرات هنرمندان تحت نظارت اساتید هستند.

داور جشنواره افزود: کارگاهها در سطح بالاتری قرار دارند. بنابر این آثار قابل اعتماد تر و قابل اعتنا ترند در حالیکه در جشنواره ها احتمال دارد که هنرمند مستقیما از لحاظ ایده و از لحاظ اجرا در آن  اثر دخیل نبوده باشد و این یکی از صدماتی است که علی الخصوص در جشنواره ها وجود دارد.

وی شناسایی هنرمندانی که می توانند برای جشنواره ها کارهای شاخص تری انجام دهند را از مزیت های برگزاری جشنواره های هنری دانست و این که هنر مندان فرصت این را خواهند داشت که در جشنواره ها حضور بهم رسانیده و با روند کار بیشتر آ شنا شوند.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 18.117.172.189 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: شنبه, 03 آذر,1403