یک شاعر ایرانی گفت: سمت و سوی شعر ایران رو به کمال است.
به گزارش ایسنا، ساعد باقری شامگاه دیروز در جشنواره ملی شعر دانشجویی و نشست آسیبشناسی شعر آئینی و خط قرمزهای آن، اظهار کرد: تجربههای دفتر شعر جوان برایم بسیار ارزشمند بود و آنچه در این دفتر آموختم، در ۳۰ سال گذشته در هیچ دانشگاهی نمیتوانستم بیاموزم.
وی افزود: امروز امید من بیش از پیش به شاعران جوان بین 15 تا 30 ساله است. در دفتر شعر جوان در پایان دوره یکساله کنگره برگزار میشود. در طول دوره، شاعرانی که برگزیده شده و شعرهای خود را به این جشنواره ارسال کردهاند، اعم از شاعران شهرستانی و تهرانی در گروهی نقد و بررسی میشوند.
باقری با اشاره به نقدپذیر بودن شعرهایی که در جشنواره ملی شعر خوانده میشود، تصریح کرد: شعرهایی که در این کنگره خوانده میشود، نسبت به دیگران که در این کنگره حضور دارند، کمتر جوگیر و بیشتر نقدپذیر هستند. داوری شعرها باید به صورتی باشد که مطالب بیان شده، مختص یک نفر نباشد و همه بتوانند بهرهای از آن ببرند.
این شاعر ایرانی بیان کرد: امیدواری در رشد شاعران جوان در حالی بروز و ظهور کرده که همه انتظار دارند فضای مجازی جوانان را خلاف این جهت هدایت کرده باشد اما شاعران جوان دریافتند که شاعر خوب باید بیشتر با آثار و تجربیات دیگران آشنا باشد.
وی با اشاره به اینکه سمت و سوی شعر در ایران رو به کمال است، اظهار کرد: سمت و سوی شعر را رو به کمال میبینم اما طبیعی است که در کشور برخی نگرانیهایی نیز در این زمینه وجود داشته باشد. اگر جریان ادبی جدید مدعی ظهور و بروز باشد، چنانچه کاری افزون بر ضرورت نوآوری داشته باشد، باقی میماند در غیر این صورت محکوم به فنا است.
این شاعر ملی افزود: جوانان امروز با آرامش، جدیت بیشتر و جوگیری کمتر، جریان شعری کشور را رقم خواهند زد. دانشگاهها دارای فضایی است که بیمها، نگرانیها و محدودیت را ایجاد کرده و زمینه ظهور استعدادها را میگیرد.
باقری با اشاره به اینکه ایران، کشور شعر و ادبیات است، خاطرنشان کرد: هر وقت مسئولانه به جوانان اعتماد کردهایم، جوانان نیز مسئولانه پاسخ دادند.