برنامه «انچه از خوراکیهای نمیدانیم» با هدف افزایش آگاهی در زمینه تاثیر دوسویه عوامل روانشناختی و خورد و خوراک بر یکدیگر ، آشنایی دانشجویان با سبکهای غذایی مفید و نقش تغذیه در درمان یا تشدید اختلالات خلقی و تاکید بر عوامل فیزیولوژیک موثر بر سلامت روان
با حضور جناب آقای محمدجوادربانی پارسا(روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه(
و با اجرای سرکار خانم سیده الهه رحمانی ( دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی(
به صورت بخش زنده از صفحه اینستاگرام سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد.