سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان گیلان در راستای شناخت توانمندیهای صنعتی،اقتصادی استان گیلان، در قالب طرح ملی *ایران مرز پرگهر* باهدف تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار (ما می توانیم) با همراهی جمعی از دانشجویان عضو این سازمان از *شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان* بازدید کرد.
🔰شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان، پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و پیرو سیاست گذاری های جهاد سازندگی که تامین شیر خام و قطع وابستگی به خارج، جزء الویتهای اساسی قرار گرفت؛ در خردادماه ۱۳۶۷ با دریافت ۱۱تن شیرخام در روز راه اندازی وشروع به تولیدمحصولات لبنی کرد.
🔰 در پیش تولید اولین مستند *ایران مرز پرگهر* در گیلان به سراغ جناب آقای موسی اسماعیل زاده رفتیم که با مدرک دکتری مدیریت عالی کسب و کار و از پس سالها سابقه اجرایی و مدیریتی؛ از سال ۱۳۹۷ مدیرعامل و نائب رئیس هیئتمدیره شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان است.
❓چرا شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان...
🔰سرکار خانم مهناز جعفریان مدیرکل محترم استاندارد گیلان در بازدید میدانی از شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان در ۱۷ مهرماه ۱۴۰۰ گفته است:
✅شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان با تولیدات کمی و کیفی در تامین اساسیترین نیاز غذایی و رونق اقتصاد استان، نقش آفرینی میکند.
🔰برخی از افتخارات...
✅شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان، به عنوان واحد صنعتی نمونه استانی در سال ۱۳۹۹ برگزیده و لوح تقدیر و تندیس دریافت کرده است.
✅شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان، در راستای استقرار مدل تعالی منابع انسانی و برای اولین بار در شرکتهای تابعه صنایع شیر ایران، موفق به دریافت
گواهینامه کشوری جایزه تعالی منابع انسانی در دی ماه ۱۳۹۹ شده است.
✅شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان، در راستای توسعه و ارتقاء پیشرفت های اقتصادی، تلاش های صادقانه و نقش آفرینی ارزشمند در جهت کارآفرینی و توجه به مدیریت منابع انسانی موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر سی و دومین جشنواره امتنان از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه استان در اردیبهشت ۱۴۰۰شده است.
✅شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان، در راستای مشتری مداری و تولید محصولات سلامت محور و با کیفیت و همچنین رعایت الزامات ایمنی مواد غذایی به عنوان واحد غذا نمونه کشوری، در روز جهانی ایمنی غذایی ۱۴۰۰ انتخاب شده است.
✅شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان، در راستای سیاستهای صنایع شیر ایران مبنی بر توسعه بازار و حفظ سلامت بیشتر مصرف کنندگان، پنیر تازه UF غنی شده با ویتامین D۳ را در شهریور ماه ۱۴۰۰ تولید و به بازار عرضه کرده است.