به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در آیین اولین سالگرد شهید علی شاه محمدی اولین شهید مدافع سلامت استان که به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان و مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در بیمارستان امام خمینی(ره) اراک برگزار شد، گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی برخاسته از انقلاب در سال ۵۹ تاکنون خدمات و فعالیت های متنوع و شاخصی را در حوزه های مختلف پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، درمانی و اشتغال فارغ التحصیلان داشته و پیرو فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند جهاد باید به سمت انجام کارهای نو و جدید و بر زمین مانده برود؛ جهاد دانشگاهی فعالیت های شاخصی را به ویژه در حوزه فرهنگی به انجام رسانده است.
وی بیان کرد: برگزاری اردوهای جهادی ایران مرز پرگهر، اجرای طرح ملی دریای خاک، اجرای طرح آموزشی دانشجو معلم قرآن کریم و دانشجو متدبر قرآن کریم، برگزاری مسابقات مناظرات دانشجویی، دیدار با مفاخر و ... از اقدامات حوزه معاونت فرهنگی این نهاد است که در کنار اقدامات شاخصی که هر ساله دارد، انجام می دهد.
غفاری زاده افزود: حدود دو سال است که ایران و جهان درگیر ویروس منحوس کرونا شده و در این زمینه گروه های دانشجویی و بسیاری از دانشجویان و جامعه دانشگاهی فداکاری را در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی و دینی و قرآنی و بحث سلامت به منصه ظهور رسانده و در فعالیت های خیرخواهانه مشارکت فعال داشته اند تا جایی که در این مسیر شهدای زیادی را با نام مدافعان سلامت تقدیم کرده اند.
سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی خاطرنشان کرد: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی به عنوان یک تشکل بزرگ دانشجویی و جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی با رسالت مندی فرهنگی که دارد وظیفه خود می داند که از این افراد تقدیر به عمل آورد، لذا بر همین اساس دهمین دوره اهدای تندیس فداکاری و لوح تقدیر تهیه و به خانواده شهدای مدافع سلامت اهدا می شود.
روح الله سهرابی مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی نیز در ادامه، اظهارکرد: شهدای مدافع سلامت روشنگر راه برای ادامه مسیر ما هستند و درسی که از آنان گرفتیم این بود که برای نجات جامعه باید از همه چیز گذشت، آنها با انتخابی آگاهانه قدم در راه گذاشته و از هیچ خدمتی برای مردم فروگذار نکردند.
وی افزود: در روزهایی که کرونا به راحتی جان مردم را می گرفت، مدافعان سلامت با جانفشانی و ازخودگذشتگی صحنه های زیبایی را از عشق و نوع دوستی رقم زدند و امروزه همگان بخصوص مسئولین، مدیون این حجم از رشادت ها و از خودگذشتگی ها هستند.
سهرابی اضافه کرد: مدافعان سلامت، سلامتی خود را در طبق اخلاص قرار دادند تا جایی که در راه دفاع از سلامت بندگان خدا و جامعه به لقاءالله پیوستند. شاهد جهادی مثالزدنی هستیم که توسط سفیدپوشانی رقم میخورد که در سراسر کشور و استان با تقدیم جان خویش برای سلامت جامعه تلاش میکنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: بر خود میبالیم که اولین شهید مدافع سلامت استان از خانواده تامین اجتماعی است، شهدای عرصه سلامت با ایثاری که از خود نشان دادند عالیترین جلوههای مسیر حیات دنیوی و اخروی را نزد پروردگار خویش طی میکنند.
این مقام مسوول در پایان یادآور شد: در دوران شیوع ویروس کرونا حقوق پرسنل دانشگاه علوم پزشکی ۵۰ درصد افزایش یافت اما این افزایش شامل حال مجموعه تامین اجتماعی نشد، از طرفی تمام بودجه اختصاصی از سوی مقام معظم رهبری به دانشگاه علوم پزشکی اختصاص یافت، اما پرسنل تامین اجتماعی همچنان در این شرایط پای کار ایستاده اند.
گفتنی است؛ در این مراسم لوح و تندیس فداکاری با امضای دکتر طیبی رئیس جهاد دانشگاهی کشور و همچنین لوح تقدیری از سوی معاونت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی به خانواده شهید مدافع سلامت" علی شاه محمدی" تقدیم شد.