حبیب محمودی، عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی استان گیلان و داور مرحله استانی ششمین دوره مسابقه ملی پایاننامه سه دقیقهای که اردیبهشتماه سال جاری در استان گیلان برگزار شد، در گفتوگو با ایکنا از گیلان سطح کیفی مسابقات را بسیار عالی ارزیابی کرد و گفت: این مسابقه فرصتی برای دانشجویان فراهم کرد تا اطلاعات خود را عرضه کنند.
وی ادامه داد: این مسابقه یکی از راههایی است تا دانشجویان بتوانند با سازمانها و نهادهایی که میتوانند فرصت خوبی را به آنها و دانشپژوهان بدهند آشنا شده و ارتباط برقرار نمایند.
داور مرحله استانی ششمین دوره مسابقه ملی پایاننامه سه دقیقهای در گیلان بیان کرد: نقطهنظری که مطرح میشود این است که در سالهای بعد چالشهای هر استان مشخص شده و پایاننامهها به آن مسیر هدایت شوند و در مورد همان موضوع ارائه و داوری شوند.
محمودی تصریح کرد: شایسته است که در همان موضوع پایاننامه، سازمانها و نهادهای متولی و مرتبط برای حمایت از ایدهها حضور داشته باشند. بهطور مثال در حال حاضر چالش اساسی ما در استان گیلان در حوزه پسماند و محیط زیست است. باید در این زمینه موضوعات را به دانشگاهها اعلام کنیم، سپس اساتیدی که راهنمایی پایاننامهها را بر عهده میگیرند، با دیدی بازارمحور پایاننامهها را هدایت کنند.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی استان گیلان به پایاننامههای ارائه شده در این مسابقه اشاره کرد و اظهار کرد: برخی از ارائههایی که شاهد بودیم یا جنبه کاربردی پایینی داشتند و یا اینکه به خوبی ارائه نشدند. ولی اگر این موضوعات و محورها به دانشگاه ابلاغ شوند، یا آن بنگاههای فکری از چالشهای استان آشنایی داشته باشند، سازمانها با توجه به آن محورها میتوانند نیاز خودشان را رفع کنند.
وی افزود: در این مسابقه موضوعات مختلف و متنوعی مطرح شد اما شایسته است به حوزههایی چون بحث اقتصاد، سرمایهگذاری در حوزه گردشگری و مسائل مربوط به حوزه گردشگری کشاورزی که مغفول مانده بود بیشتر پرداخته شود. همچنین نگاه کاربردی به موضوعات حوزه محیط زیست نیز یکی از ضرورتها است.