گپ و گفت صمیمانه با فعالین قرآنی جوان

شنبه, 13 اسفند,1401

گپ و  گفت صمیمانه با فعالین قرآنی جوان

در آستانه ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) جوانان فعال قرآنی گیلان از سوی امور قرآنی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان تجلیل شدند.

همزمان با اعیاد شعبانیه و در آستانه ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) و روز جوان، دیدار صمیمانه‌ای با امیدرضا و مجتبی رحیمی و همچنین محمدرضا جعفرپور، فعالان قرآنی جوان استان با حضور امیرحجت مرادی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت گیلان روز گذشته، نهم اسفندماه از سوی امور قرآنی معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان برگزار و از فعالان قرآنی جوان استان و مادران‌شان تقدیر شد.

امیدرضا رحیمی، حافظ کل قرآن گفت: دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت هستم و از سن هفت سالگی فعالیت قرآنی را شروع کردم، ابتدا در مؤسسه جابربن عبدالله انصاری آموزش قرآن را آغاز کردم. از یک سال بعد به‌صورت حرفه‌ای حفظ قرآن را در کلاس‌های استاد فرهاد فلاح‌پور شروع کردم و حدود ۱۰ سال ادامه دادم و در نتیجه در ۱۷ سالگی در سال ۹۴ حافظ کل قرآن کریم شدم.

وی کسب مقام اول حفظ کل قرآن روشندلان در سال گذشته، کسب مقام دوم قرائت روشندلان در سال ۹۷ و رتبه اول حفظ کل اوقاف کشور را از جمله توفیقات قرآنی دانست و افزود: به یاری خداوند امسال هم نماینده ایران در مسابقات بین‌المللی حفظ کل قرآن کریم هستم؛ پدر، مادر و برادرم مشوقین اصلی من هستند که همواره روحیه می‌دهند و حمایتم می‌کنند.

این حافظ روشندل اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که تا حد امکان زمان برگزاری مسابقات قرآن با زمان آزمون‌های دانشگاهی در طول سال، تداخل نداشته باشد تا علاقه‌مندان بتوانند به راحتی و بدون دغدغه‌ در این مسابقات شرکت کنند یا اگر در موارد خاص که همزمان می‌شوند با ابلاغ تبصره امکان برگزاری آزمون دانشجویان قرآنی بعد از مسابقات باشد.

رحیمی با اشاره به لزوم پخش مسابقات قرآنی دانشجویان و دانش‌آموزان به‌صورت زنده از شبکه‌های قرآنی صدا و سیما، تصریح کرد: می‌طلبد که مسابقات قرآنی دانشجویان و دانش‌آموزان به‌صورت زنده از شبکه‌های قرآنی صدا و سیما پخش شود تا هم ضمن تشویق و ترغیب نسل نوجوان و جوان، فرصتی برای یادگیری و رفع اشکال علاقه‌مندان قرآنی باشد.

این حافظ ممتاز گیلانی ضمن قدردانی از زحمات اساتیدی که در مسیر حفظ قرآن راهنمای وی بوده‌اند، گفت: خدیجه سلگی، مدیر مؤسسه قرآنی جابربن عبدالله انصاری و فرهاد فلاح‌پور از اساتیدی هستند که در آغاز بسیار کمک کننده بودند و سهم بسیاری در موفقیتم داشتند، همچنین از همراهی و راهنمایی‌های استاد محمود لطفی‌نیا، قاری ممتاز و داور بین‌المللی بسیار بهره‌مند شده‌ام. اساتید و حافظان شاخص زیادی در استان گیلان داریم که افتخار بهره‌مندی از تجربیات آنها را داشتم که محمد مصطفی‌پور و حسن رجبی از جمله این اساتید هستند، همچنین جلسات قرآنی استاد فرهاد فلاح‌پور نقش زیادی در آموزش بنده داشت.

محمدرضا جعفرپور، حافظ کل ۱۶ ساله گیلانی هم در این دیدار بیان کرد: از سن ۶ سالگی حفظ قرآن را با کلاس‌های استاد فلاح‌پور شروع کردم البته قبل از آن در مجتمع خاتم الانبیا رشت به مدت ۶ ماه یک دوره آموزشی را گذرانده بودم و در نهایت در ۹ سالگی حافظ کل قرآن شدم.

این حافظ نوجوان گیلانی که دو برادر دیگر وی هم حافظ کل قرآن هستند، بیان کرد: در حال حاضر برای مسابقات دانش‌آموزی آماده می‌شوم. در کنار حفظ به قرائت قرآن هم می‌پردازم؛ شرکت در محافل قرآنی و آموزش زیر نظر اساتید خیلی می‌تواند کمک کند تا دانش‌آموزان در مسیر قرآن‌آموزی خود موفق شوند. آموزش قرآن را در هر زمان و سنی می‌توان شروع کرد و هیچ‌وقت برای شروع این کار دیر نیست.

رتبه اول حفظ کل قرآن در سال‌های ۹۶ و ۹۷، رتبه اول رشته حفظ کل قرآن در مسابقات ملی مشکات در سال ۹۸، رتبه اول در مسابقات دانش‌آموزی حفظ کل در سال ۹۹، رتبه اول مسابقات ملی مشکات و همچنین رتبه اول مسابقات امام علی(ع) در رشته حفظ کل قرآن در سال ۱۴۰۰ و رتبه دوم مسابقات جهانی دانش‌آموزان جهان اسلام در اسفند ۱۴۰۰ از جمله عناوین کسب شده محمدرضا جعفرپور، این حافظ نوجوان گیلانی در مسابقات قرآنی متعدد است.

مجتبی رحیمی که دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه گیلان و برادر امیدرضا است، گفت: از کودکی آموزش قرآن را فرا گرفتم، حدود هفت جزء قرآن را حفظ کردم و به لطف خدا بیش از این همراه برادرم امیدرضا برای قدم زدن در مسیر زندگی بودم و هستم و ایشان راهنما و الگویم برای گام نهادن در مسیر قرآن بوده و هستند.

امیرحجت مرادی، مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآنی گیلان هم در این نشست اظهار کرد: استان گیلان در مسابقات مختلف همواره دارای متسابقین و نمایندگانی است که در طول سالیان گذشته به مقام‌های زیادی دست یافتند. این نشان می‌دهد که تلاش جوانان و همت اساتید قرآنی در استان به ثمر نشسته و نتایج خوبی را برای استان به ارمغان آورده است. رتبه های کشوری کسب شده توسط این نام‌آوران قرآنی به‌دلیل بالا بودن سطح مسابقات، حتی از مسابقات بین‌المللی هم ارزشمندتر است.

سیده فاطمه شفیعی، سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی گیلان هم ضمن تبریک ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان، جوانان قرآنی را سرمایه‌های ارزشمند و مظهر زندگی و سازندگی دانست و گفت: پیامبر(ص) فرمودند: «اوصیکم بالشبّان خیراً فانّهم ارقُّ افئدة؛ به شما توصیه می‌کنم که به جوانان توجه و عنایت خاص نمایید و در مورد آنان به بهترین وجه رفتار کنید، چرا که آنان قلب‌هایی لطیف و پر فضیلت دارند».

وی ضمن قدردانی از همدلی و همراهی‌ مادران این جوانان قرآنی اظهار کرد: مادرانی که همدلانه تلاش می‌کنند تا فرزندان با شعور دینی و سلاح توانای ایمان الهی، تجهیز و بالنده شوند تضمین‌کننده سعادت نسل جوان و سلامت جامعه هستند.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 18.118.119.77 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: جمعه, 02 آذر,1403