آئین حلیم پزی متفاوت در شهر فین هرمزگان(محرم 1402)

شنبه, 07 مرداد,1402

آئین حلیم پزی متفاوت در شهر فین هرمزگان(محرم 1402)

در دهه نخست ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روش سنتی و کهن تهیه می‌شود که به جای استفاده از دیگ از خمره‌ای مخصوص استفاده می‌شود. طبخ حلیم در کوزه‌ای بزرگ (خمره) بیضی شکل و از جنس سفال صورت می‌گیرد، ارتفاع تقریبی این کوزه‌ها یک متر است که بدنه‌اش برای حفاظت از حرارت زیاد و جلوگیری از شکستن کاملا با لایه ضخیمی از گل پوشانده می‌شود.

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.147.65.47 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: پنجشنبه, 01 آذر,1403