ایسنا/لرستان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره برگزاری طرح تربیت دانشجو معلم قرآن کریم توسط این نهاد، گفت: از جمله اهداف این طرح میتوان به تربیت مربی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، حرکت به سمت تحقق منشور توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان بالاترین سند فعالیتهای قرآنی کشور و شناسایی استعدادهای بالقوه قرآنی در سطح کشور در جهت گسترش و توسعه معرفت قرآنی در میان دانشجویان اشاره کرد.
فرهاد فرامرزیان در گفتوگو با ایسنا از برگزاری طرح تربیت «دانشجومعلم قرآن» ویژه دانشجویان دانشگاههای لرستان توسط جهاد دانشگاهی استان خبر داد و اظهار کرد: ۸۲ دانشجو برای حضور در این دوره ثبت نام کرده که در پنج سرفصل و تدریس اساتید برتر حوزه قرآن و عترت در لرستان برگزار خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان ادامه داد: سرفصلهای روشها و فنون تدریس و ترجمه و مفاهیم قرآن کریم توسط محمد صادقی درویشی، سرفصل فصیح خوانی توسط احسان پیرداده بیرانوند و سرفصلهای آشنایی با قرآن کریم و قرآن و زندگی توسط احمد خدادادی تدریس خواهند شد.
وی قرآن کریم را چشمه جوشان فیض خداوند دانست و افزود: همه در پرتو هدایت این کتاب مقدس با الگوبرداری از عترت پیامبر اکرم(ص) از ظلمات پراکندگی، اختلاف، نزاع و کشمکش رهایی مییابند و به سرچشمه نور که همان برادری و اخوت اسلامی است، بازمیگردند.
فرامرزیان تصریح کرد: جوانان با آشنایی با قرآن و تعلیمات حیاتبخش اسلام، راه سعادت و خوشبختی را میپیمایند و میتوانند در آینده افرادی دانشمند، پیشگام، پاک مؤمن و پرتلاش باشند و به کشور خود کمک کنند تا آینده کشور به دست باکفایتشان ساخته شود.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان ادامه داد: سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور نیز بهعنوان مجری برگزاری برنامهها و دورههای آموزشی و فرهنگی حوزه قرآن در دانشگاهها، بر آن شد تا طرح «تربیت دانشجو مربی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم» را با هدف گسترش آموزههای دینی و معرفتی با جذب حداکثری دانشجویان از همه قشرها (خصوصاً قشر خاکستری) برگزار کند که با اجرای این طرح تعدادی از دانشجویان مستعد و علاقهمند، پس از شرکت در کارگاهها و دورههای آموزشی، آماده تعلیم به دیگر دانشجویان می شوند که این طرح نیز در لرستان اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اهداف کلی این طرح افزود: ازجمله اهداف این طرح میتوان به تربیت مربی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، حرکت به سمت تحقق منشور توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان بالاترین سند فعالیتهای قرآنی کشور و شناسایی استعدادهای بالقوه قرآنی در سطح کشور در جهت گسترش و توسعه معرفت قرآنی در میان دانشجویان اشاره کرد.
فرامرزیان بیان کرد: کلیه دانشجویان علاقمند (ترجیحا دانشجویان دوره کارشناسی ترم ۱ تا ۴ ، کارشناسی ارشد ترم ۱ و دکتری ترم ۱ ) و (رنج سنی ۱۸-۳۵ سال) مخاطبان این طرح بود تسلط به تجوید مقدماتی قرآن و دارا بودن فن بیان و روحیه مربیگری( برای شرکت در دوره تربیت مربی) از الزامات این طرح است، همچنین آشنایی مقدماتی با آموزش مفاهیم قرآن کریم و اشتغال به تحصیل در دانشگاه از شروط لازم شرکت در این دوره است.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: بهرهمندی از حضور اساتید برجسته قرآنی و علمی، بهرهمندی ازمزایای کار دانشجویی، ایجاد زمینههای شغلی در مراکز قرآنی، دریافت گواهینامه پایان دوره از معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی ازجمله مزایای این طرح برای شرکت کنندگان است.
وی با اشاره به اینکه دوره تربیت مربی قرآن کریم در یک دوره سه ماهه برگزار خواهد شد، اضافه کرد: چنانچه فراگیران در طول دوره بیش از حد مجاز (۳ جلسه) غیبت داشته باشند از دوره حذف خواهند شد.
https://www.isna.ir/news/1402092820105/