برگزاری کارگاه تخصصی برای دانشجویان روان شناسی دانشگاههای استان گیلان با عنوان: "بامن حرف بزن"(پنل اختصاصی پیشگیری از خودکشی)
به مناسبت روز جهانی پیشگیری از خودکشی، کارگاه تخصصی برای دانشجویان روان شناسی دانشگاههای استان گیلان با عنوان: "بامن حرف بزن"(پنل اختصاصی پیشگیری از خودکشی)، به میزبانی سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان گیلان و مشارکت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه گیلان، در تاریخ 18 شهریور 1403 برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی ۳ ساعته که در در سالن اجتماعات شهید کریمی دانشکده علوم پایه دانشگاه گیلان برگزار شد ؛ دکتر محمد صادق شیرین کام، درمانگر و مدرس دانشگاه به عنوان مدرس و علی فضلی (روانشناس و فعال حوزه علوم اعصاب) به عنوان تسهیلگر حضور داشتند و با تمرکز بر شناخت مفهوم خودکشی و عوامل اصلی پیشگیری آن به آموزش پرداختند.
دکتر شیرین کام در بخشی از این کارگاه بیان داشت: یکی از عوامل موثر در پیشگیری از خودکشی آموزش از سنین پایین است. مهارت های زندگی، شیوه های تاب آوری و آموزش کمک خواستن از افراد متخصص در این مورد موثر است. خودکشی گاها یک رفتار تکانشی است و با آگاهی هیجانی برای انتخاب راهکار های موجود احتمال این اتفاق نیز کاهش می یابد.
باورهای نادرست و رایج در مورد خودکشی افرادی که یک بار خودکشی کرده اند دیگر تکرارش نمیکنند. سوال در مورد خودکشی احتمال وقوع آن را افزایش میدهد. همدلی و نه ترحم به افرادی که تجربه افکار خودکشی دارند میتواند به آن ها کمک کند.
در پایان محمودرضا ایزد دوست مدیر اجرایی سازمان دانشجویان استان گیلان طی سخنانی بیان داشت : آگاهی دانشجویان از چالش های مهم روز از اولویت های سازمان دانشجویان بوده و رویکرد آموزشی میتواند فراگیری و تاثیر بیشتری در جامعه علمی داشته باشد، تکیه بر نسل جوان و پرورش دانشجویان به عنوان همیاران مسائل روانی-اجتماعی ما را در پیشگیری یاری می نماید.