نکوداشت شاعر لرستانی زنده یاد « بهمن کرم الهی » برگزار شد.

چهار شنبه, 04 مهر,1403

 نکوداشت شاعر لرستانی زنده یاد « بهمن کرم الهی » برگزار شد.

برگزاری نکوداشت شاعر لرستانی زنده یاد « بهمن کرم الهی »
  به همت مرکز تخصصی فرهنگ و ادبیات بومی جهاد دانشگاهی لرستان و با همکاری و مرکز لرستان شناسی دانشگاه لرستان و بنیاد ایران شناسی آیین نکوداشت شاعر لرستانی زنده یاد « بهمن کرم الهی » با حضور معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان، رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان ،  شعرا ، دوستداران شعر و ادبیات در روز شنبه 16 تیرماه درسالن جلسات شهرداری مرکزی خرم آباد برگزار شد .
در این مراسم امین آزادبخت معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره زنده یاد بهمن کرم الهی و زنده یاد مهتاب بازوند اظهار داشت ۱۶ تیر ماه روز تلخی برای جامعه فرهنگ و ادب کشور و بخصوص استان لرستان  می باشد  چرا که در  چنین روزی دو شاعر بزرگ و پیشگام لرستانی به دیار باقی شتافتند و اینجانب فقدان این دو عزیز را  به مردم فرهنگ دوست استان خصوصاً جامعه ی ادبی و خانواده ی محترم آن مرحومان تسلیت میکنم.
امین آزادبخت در ادامه افزود: معرفی توانمندی های هنرمندان و نخبگان فرهنگی و هنری یک ضرورت است و بمرکز تخصصی فرهنگ  ادبیات بومی جهاد دانشگاهی لرستان تمام همت خود را در جهت ارج نهادن به مقام هنرمندان این استان و معرفی گنجینه هایی همچون زنده یاد بهمن کرم الهی به کار خواهد بست.
در ادامه این آیین  بهزاد کرم الهی شاعر و نویسنده لرستانی و برادر زنده یاد بهمن کرم الهی طی سخنانی به بیان سیر زندگی، اندیشه و جهان بینی این شاعر فقید پرداخت.
وی گفت: بهمن کرم الهی یکی از پیشگامان غزل در استان لرستان است و به نوعی می توان ایشان را صاحب سبک و از جریان سازان اصلی غزل امروز استان دانست.
وی خاطرنشان کرد: غزل معروف و ماندگار "عروسکی" بهمن در ابتدای دهه ۷۰ و انتشار آن در جراید و روزنامه های آن زمان توانست موجی جدید در شعر و غزل استان ایجاد نماید و این موج تا به امروز با پویایی و صلابت تداوم داشته است.
کرم الهی افزود: شعر بهمن شعری متعهد، ساختارمند و برگرفته از عرفان ذوقی اوست و مفاهیم و دغدغه های اجتماعی سهم ویژه ای در دفتر شعر وی دارد.
 بهزاد کرم الهی در ادامه با قرائت قطعاتی از اشعار بهمن کرم الهی به مرگ آگاهی در اشعار ایشان اشاره کرد و گفت: مفاهیم عرفانی و شوق رهایی از قید و بندهای مادی و دنیوی از مهمترین شاخصه های شعر بهمن است که به نوعی بازتاب شخصیت و زندگی واقعی اوست.
وی همچنین با انتقاد از دستگاه های فرهنگی استان به علت کم کاری در تکریم مشاهیر فرهنگی استان گفت: شاعرانی نظیر بهمن کرم الهی و مهتاب بازوند اگر به درستی در سطح کشور معرفی می شدند بدون شک از آنها به عنوان قله های ادبیات معاصر یاد می شد ولی متاسفانه حتی در سطح استان هم این مهم به خوبی تحقق نیافته است.
در ادامه شاعران حاضر در این نشست با خوانش اشعاری یاد و خاطره این هنرمند فقید را گرامی داشتند.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.133.140.88 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: پنجشنبه, 01 آذر,1403