به همت گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد با همکاری معاونت فرهنگی-اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان،کارگاه های آموزشی مهارت های ارتباط موثر بین استاد ودانشجو، در تاریخ 12 آبان ماه ویژه اساتید طرح هدادانشگاه صنعتی اصفهان درمحل سالن کنفرانس ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان برگزارشد.
دراین کارگاه دکترغلامرضا قجاوند، مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد ابتدابه بیان اهمیت وتبیین ضرورت برخورداری اساتید ازمهارت ارتباط موثر پرداخت وافزود: با توسعه ی جوامع و شهر ها، جامعه هم پیچیده تر می شود و این پیچیدگی جوامع باعث پیچیدگی شرایط می شود و مدیریت این پیچیدگی ها نیازمند کسب مهارت هایی است که اگر این مهارت ها کسب نشود در مباحث مربوط به شغل،زندگی خانوادگی،اجتماع و... موفق نخواهیم بود، لذا اساتیدمحترم در زمینه ی کسب مهارت های ارتباط با دانشجویان باید اهتمام کافی را داشته باشند.
ایشان با بیان این مطلب که برقراری روابط آنقدر مهم و سرنوشت ساز است که موفقیت هر انسانی را باید از روی نوع رابطه ی او با دیگران ارزیابی کرد، افزود: داشتن صرفاً دانش در زمینه ایجاد ارتباط صحیح و موثر با دیگران را کافی ندانست و گفت علاوه بر قبول اطلاق دانش در مورد روابط موثر ، باید آن را یک هنر و مهارت هم دانست زیرا ایجاد رابطه موثر با دیگران وازجمله دانشجویان نسل جدید به ظرافت ها و شیوه هایی خاص نیاز دارد که علاوه بر طلب دانش، هنر و مهارت های ویژه ای را در شرایط زمانی و مکانی خاص طلب می کند.
دکترقجاوند، استاد موفق را استادی دانست که بتوانند روابط صحیح، سالم و موثری را با همه ی دانشجویان برقرار کنند و افزود البته این رابطه هم مانند هر رابطه ی دیگری، تعاملی دو طرفه است یعنی دانشجویان هم باید به صورت مستقیم و غیر مستقیم مهارت های ارتباطی را فراگیرند. این مدرس مهارتهای زندگی بیان کرد: عقل و زبان به عنوان وجه تمایز انسان و حیوان می باشد و استفاده صحیح و به موقع از عقل و زبان موجب تسهیل ارتباط شده و از بروز موانع ارتباط صحیح جلوگیری می کند. شایان ذکراست دراین کارگاه تعاریف ومفاهیم پایه ارتباط موثر ارایه شد ودرادامه شرکت کنندگان به صورت عملی چند تکنیک مربوطه را فراگرفتند. پاسخگویی به نحوه تعامل با دانشجویان نسل جدید پایان بخش این کارگاه بود.