به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم؛ تببین مهارت خودآگاهی برای دانشجویان دانشکدگان فارابی

سه شنبه, 22 آبان,1403

به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم؛ تببین مهارت خودآگاهی برای دانشجویان دانشکدگان فارابی

 به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم،اولین جلسه از سلسله جلسات کافه زندگی با موضوع مهارت خودآگاهی یکشنبه 13 آبان ماه 1403 به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قم و اداره امور فرهنگی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در خوابگاه معصومیه(س) دانشکدگان فارابی برگزار شد.
نرجس بلشلی، مشاور و روانشناس خانواده در این کارگاه ابتدا به مهارت‌های ده‌گانه زندگی اشاره کرد و گفت: مهارت‌های زندگی و مهارت‌های روانی – اجتماعی هستند که به ما کمک می‌کنند با نیازها و چالش‌های زندگی روزمره بهتر کنار بیاییم و در انتخاب طرف مقابل، بهترین تصمیم را بگیریم.
وی ادامه داد: مهارت خودآگاهی، مهارت حل مساله، مهارت همدلی، روابط بین فردی، ارتباط موثر، مقابله با استرس، مدیریت هیجان، مهارت تصمیم گیری، تفکر خلاق و تفکر نقادانه مهارت‌های ده‌گانه زندگی را تشکیل می‌دهند که در این جلسه به مهارت خودآگاهی خواهیم پرداخت.
 بلشلی گفت: خودآگاهی یعنی توانایی شناخت خود و آگاهی از نقاط ضعف و قوت، خواسته ها، ترس ها، رغبت‌ها و تمایلات خود؛ در واقع این توانایی به ما کمک می‌کند که تصویر واقع بینانه‌ای از خود داشته باشیم و حقوق و مسئولیت‌هایمان را بهتر بشناسیم.
 وی افزود: مفهوم خودآگاهی، ضرورت مهارت خودآگاهی، عوامل رشد خودآگاهی، موانع خودآگاهی از جمله مباحثی بود که در این کارگاه بحث شد.
 مدرس کارگاه مجازی مهارت خودآگاهی به بیان ویژگی‌های افراد خودآگاه پرداخت و گفت: افراد خودآگاه خصوصیات مثبت وتوانایی و استعدادهای خود را می‌شناسند و به آن‌ها افتخار می‌کنند. امکانات و محدودیت‌های خود را می‌شناسند، آرزوها، اهداف، نیازها، ترسها و انزجارهای خود را می‌شناسند و به افکار، احساسات و رفتار جاری خودآگاهی دارند.
 گفتنی است سلسله کارگاه‌های کافه زندگی دوشنبه هر هفته در دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.149.239.79 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: جمعه, 02 آذر,1403