به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان قم و با همکاری انجمن علمی بازرگانی در قالب دومین طرح ملی «راه بلد»، شنبه 26 آبان ماه جمعی از دانشجویان دختر دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران به همراه آقای دکتر ایرانی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران، از مجموعه باسلام بازدید کردند.
عمید علیزاده مدیر منابع انسانی باسلام گفت: یکی از سالن های باسلام به نام بیبی قمر نام گذاری شده است. بی بی قمر یک خانم در روستاهای سمت قمرود بود که با پشم شتر لباس درست میکرد، اما مشتری نداشت. تعدادی از افراد به این روستا رفتند و پس از دیدن این خانم با خود گفتند این خانم که در اینجا نمیتواند لباسهایش را بفروشد، شاید در مکانی دیگر از کشور بتواند؛ اینجا بود که اولین ایدهی باسلام شکل گرفت.
علیزاده گفت: اولین تراکنش باسلام با لباسهای پشمی بیبی قمر انجام شد و امروز روزانه بیش از ۱۰ میلیارد تومان تراکنش در باسلام در حال انجام است. این مسیر با چالشها و موفقیتهای زیادی همراه بوده است؛ ما در تهران زندگی نمیکردیم تا ببینیم شرکتها چگونه رشد میکنند، اما با تمام اینها به کار خود ادامه دادیم.
مدیر منابع انسانی باسلام با بیان اینکه تمام استارتاپهای دنیا هیچگاه از بین نمیروند مگر اینکه افراد آنها ناامید شوند، گفت: باسلام در این مدت تبلیغات تلویزیونی انجام داد در حالی که بدهکار بود، اما ریسک کرد تا سود خود را افزایش دهد. در سال ۱۴۰۱، باسلام تعدیل نیرو داشت و ۷۰ نفر از این مجموعه خداحافظی کردند و اتفاقات دیگری نیز رخ داد.
علیزاده در رابطه با توسعه مهارتهای فردی به دانشجویان گفت: توصیه میکنم در کنار تخصصی که دارید، مهارتهایی نیز بیاموزید که بتوانید با دیگران ارتباط مؤثری برقرار کنید. ما تا زمانی که به تنهایی کاری را انجام میدهیم، بسیار موفق عمل میکنیم، اما به محض اینکه بخواهیم کار گروهی انجام دهیم، با شکست مواجه میشویم؛ نمیدانم دقیقاً دلیلش چیست، شاید عدم آموزش صحیح در کودکی یکی از علل آن باشد.
وی افزود: در منابع انسانی، شایستگی یک فرد را دانش، مهارت و نگرش تعیین میکند؛ که نگرش، پایهایترین مورد است و تقریباً تغییر ناپذیر است. دانش را در دانشگاهها آموزش میبینیم، اما در زمینه مهارتها ضعف داریم.
گفتنی است؛ در ادامه دانشجویان به بازدید از قسمت های مختلف پرداختند و سوالات خود را مطرح کردند