کارگاه هوش مصنوعی دستیار قدرتمند پژوهشگران در عصر اطلاعات برگزار شد

چهار شنبه, 21 آذر,1403

کارگاه هوش مصنوعی دستیار قدرتمند پژوهشگران در عصر اطلاعات برگزار شد

 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم کارگاه هوش مصنوعی دستیار قدرتمند پژوهشگران در عصر اطلاعات به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان قم و با همکاری بنیاد نخبگان استان قم و انجمن علمی کسب و کار دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران با حضور آقای علیرضا ناظمی، دانشجوی دکتری مدیریت دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، ویژه دانشجویان دانشگاه های استان قم، استادان، و تعدادی از اجتماعات نخبگانی برگزار شد.

علیرضا ناظم زاده، دانشجوی دکترای مدیریت دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، در ابتدای کارگاه به معرفی چند نرم افزار و سایت در زمینه هوش مصنوعی نظیر Gemini, elicit.com, consensus, notebook LM, perplexity, researchrabbit.ai,   پرداخت و اشاره کرد: این ابزارها با عملکردی سریع قادر هستند فایل کتابی را به سرعت به زبان دیگری ترجمه کنند، متون را خلاصه یا فایل اکسلی را تحلیل کنند. افزون بر این، در صورت آپلود مقاله‌ای در آنها می‌توان مقالات مرتبط دیگری را یافت که بیشترین ارجاع را داشته اند.
ناظمی گفت: هوش مصنوعی notebook LM از جمله ابزارهای دارای کتابخانه مجازی است. این ابزار اطلاعات مختلف را به هم پیوند داده و مطلب مورد نیاز ما را  استخراج می‌کند.
وی گفت: اگر doi  مقاله ای را در هوش مصنوعی research rabbit.ai وارد کنید مقالات مرتبط را پیدا می کند مقالات مرتبط را پیدا می کند و به سرعت جزئیات بیشتری به ما می دهد. همچنین با آپلود فایل پی دی اف کتاب در آنها بهتر می‌توان با عناوین کتاب ارتباط برقرار کرده و الگوهای جدیدتری را درک کرد چرا که هوش مصنوعی بر مبنای درک الگو کار می‌کند.
ناظمی در ادامه کارگاه به طور عملی با چند نرم‌افزار هوش مصنوعی مبتنی بر موضوعات ارائه شده توسط شرکت کنندگان اطلاعاتی را استخراج کرد و به توضیح مفصل آنها پرداخت.
وی در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از هوش مصنوعی تقلب است گفت: در واقع انسان‌ها قواعدی را در قالب صفر و یک در بستر سیلیکون در ماشین وارد کرده و آنها بر اساس این قواعد کار می‌کنند. محل رعایت کمینه انرژی هم برای آن تعریف شده است. به همین دلیل مدام با الگوهای مختلفی روبرو می‌شویم.هوش مصنوعی بر اساس قواعد اشیا را می‌شناسد.
ناظمی به دانشجویان پیشنهاد داد در دانشگاه‌ها نحوه به کارگیری این ماشین را فرا بگیرند و در مرحله پایانی تدوین پایان نامه یا رساله از هوش مصنوعی استفاده کنند.
این کارگاه با پرسش و پاسخ حاضرین در کارگاه به کار خود پایان داد

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.17.175.191 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: یکشنبه, 02 دی,1403