درباره ُسلسله مطالعات فرهنگی در سال 1402

در راستای تولید و نشر گزارش های فرهنگی پیرامون آسیب شناسی فرهنگی و ارائه رویکرد به جهت دانش افزایی و توسعه فرهنگ ملی، گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوجه نصیر الدین طوسی  در سال 1402 بر آن شد که با انجام پژوهشی در راستای تهاجم فرهنگی در جامعه امروز کشور همچنین توسعه فرهنگ نماز در میان نسل جوان گامی در جهت دعوت صاحب نظران به جهت تبادل نظر و ارائه راهکار های مثمر به راه حل پیش نهد.

گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی

سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر الدین طوسی

سال 1402

اخبار
با تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی، جهاد دانشگاهی در مرداد ماه سال 1359 شکل گرفت. در آن سال، تحقق اهداف انقلاب فرهنگی و مشارکت در مدیریت دانشگاه‌ها به عنوان یکی از وظایف جهاد دانشگاهی تعیین شده بود. در ادامه، جهاد دانشگاهی در مسیر حرکت و فعالیت‌ها دچار تحولات ماموریتی گردید.
جمعه, 31 فروردین,1403
بی شک بالاترین و والاترین عنصری که در موجویت هر جامعه دخالت اساسی دارد فرهنگ ان جاممعه است. اساساً فرهنگ هر جامعه هویت و موجودیت آن جامعه را تشکیل می دهد و با ؟ فرهنگ هر چند بعدهای اقتصادی ، سیاسی، صنعتی و نظامی قدرتمند و قوی باشد ولی پوچ ، پوک و میان تهی است.
جمعه, 31 فروردین,1403
از یک دیدگاه، هر جامعه انسانی نیازمند چهار گونه فعالیت (یا چهار خرده نظام کنش) برای رفع حوائج خویش است: کنش های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی. برای سامان بخشی به هر یک از این مجموعه فعالیت ها، نهادها و ساز و کارهایی پدید آمده اند که هر یک بخشی از نیازمندی های جامعه را برطرف می کند، و همه با هم انسجام و تعادل را برقرار می سازند.
جمعه, 31 فروردین,1403
نماز از بعد اجتماعی دارای جایگاه ارزنده‌ای است؛ زیرا روابط و مناسبات انسان‌ها با یکدیگر و ماهیت و جهت‌گیری جامعه را مشخص نموده و کیفیت ویژه‌ای به آن می‌بخشد؛ لذا اگر انسان رابطه خود را با خداوند، به خوبی تنظیم و تصحیح کرد، موفق به تنظیم و بهبود رابطه‌اش با سایر انسان‌ها خواهد شد.
پنجشنبه, 30 فروردین,1403
از آنجايي كه اكثر ملل و جوامع بشري بنا به خواسته هاي متفاوت با يكديگر مراوره و تبادلات فرهنگي داشته ، اما بخشي از ملل ، خاصه كشور هاي جهان بنوعي تحت تأثيرفرهنگ مغرب زمين قرار مي گيرند كه اين تأثير ممكن است بشكل تهاجم فرهنگي بروز و نفوذ نمايد . بنابراين در اين خصوص لازمست عوامل موفقيت مهاجمان فرهنگي را از دو ديدگاه يعني عوامل روانشناختي و جامعه شناسي مورد بررسي قرار داد.
پنجشنبه, 30 فروردین,1403
برگزارکننده: جهاددانشگاهی واحد خواجه نصير
شروع رویداد: 1403/1/30
پایان رویداد: 1403/1/30

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 18.221.90.184 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: پنجشنبه, 01 آذر,1403