معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی البرز گفت: ما به شدت به ایجاد مسیرهای گفتگو و شکلگیری فرهنگ گفتمان نیاز داریم که مسابقات مناظره میتواند نقش مهمی برای تحقق آن داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد البرز، احمدرضا فیروزی در جلسه شورای سیاستگذاری مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان استان البرز که با حضور نمایندگان دانشگاه خوارزمی، علوم پزشکی، پیام نور، فرهنگیان و آزاد در دانشگاه خوارزمی برگزار شد؛ با بیان اینکه مسابقات مناظره در پی مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص کرسیهای آزاداندیشی اجرا شد؛ گفت: بر این اساس جهاد دانشگاهی به فراخور نقش فرهنگی خود بحث مناظرات دانشجویی را به طور جدی دنبال کرده و امسال هم سیزدهمین دوره این مسابقات در کشور برگزار خواهد شد.
فیروزی افزود: این مسابقات در استان البرز از سال ۱۳۹۵ و از دوره پنجم آغاز شده و طی این هشت دوره ۷۲۰ دانشجو در قالب ۱۸۰ تیم از دانشگاههای استان به مناظره پرداخته و تیمهای برتر به مراحل بعدی راه پیدا کردهاند. هر دوره از این مسابقات در یک دانشگاه برگزار شده و تقریباً همه دانشگاههای استان این مسابقات را میزبانی کردهاند.
وی ادامه داد: دوره پنجم به میزبانی دانشگاه خوارزمی با حضور هشت تیم، دوره ششم به میزبانی دانشگاه خوارزمی با حضور ۱۴ تیم، دوره هفتم با میزبانی همزمان دانشگاههای علوم پزشکی، پیام نور، علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و دانشگاه خوارزمی با حضور ۲۴ تیم، دوره هشتم به میزبانی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه خوارزمی با حضور ۳۲ تیم، دوره نهم به میزبانی پردیس کشاورزی دانشگاه تهران با حضور ۲۲ تیم، دوره دهم به صورت مجازی به میزبانی جهاد دانشگاهی با حضور ۱۸ تیم، دوره یازدهم به میزبانی دانشگاه خوارزمی با حضور ۱۲ تیم و دوره دوازدهم هم به میزبانی دانشگاه خوارزمی با حضور ۱۸ تیم برگزار شده است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی البرز افزود: در سال ۹۷ یک مسابقه مناظره مختص دانشگاههای علمی کاربردی با حضور ۱۶ تیم و مرحله منطقهای (تهران و البرز) هشتمین دوره هم در استان البرز با حضور ۱۶ تیم برگزار شد.
فیروزی در پایان با بیان اینکه مهمترین موتور محرکه تمدن نوین اسلامی و گام دوم انقلاب دانشجویان هستند؛ گفت: در این راستا به شدت به ایجاد مسیرهای گفتگو و شکلگیری فرهنگ گفتمان نیاز داریم که مسابقات مناظره میتواند نقش مهمی برای تحقق آن داشته باشد.