درباره تأثیر جشنواره امیرکبیر در ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه

رئیس جهاددانشگاهی البرز گفت: خوشبختانه طبق آمار جشنواره امیرکبیر توانسته تا حد زیادی بستر لازم برای ایجاد گفتمان بین صنعت، دانشگاه و جامعه را فراهم کند به طوری که طی سه دوره گذشته حدود ۶۰۰ پایان نامه تقاضامحور شناسایی شد که بخش صنعت حمایت‌های لازم را از آنها به عمل آورده است.

 

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد البرز، غلامرضا اسکندریان در نشست مشترک اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی امیرکبیر که در کارخانه نوآوری البرز برگزار شد، با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر اظهارکرد: این جشنواره، با محوریت ارائه طرح‌ها، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی (کاربردی- کارفرما محور) برای چهارمین دوره برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از سه میلیون نفر از جمعیت کشور دانشجو هستند، افزود: این جمعیت یقینا هر سال پایان نامه‌ها و رساله‌های مختلفی را در حوزه تحصیلی خود ارائه می‌کنند که طبق آمار ارائه شده توسط وزارت علوم کمتر از یک درصد این پایان نامه‌ها مورد حمایت قرار می‌گیرند.

این مسئول تصریح کرد: وقتی کمتر از یک درصد این پایان نامه‌ها و رساله‌ها مخاطب و حامی دارد این سوال‌ها مطرح می‌شود که آیا بخش صنعت کشور از دانش روز، تولیدات و دستاوردهای دانشگاهی بی‌نیاز است؟ آیا دانشگاه‌ از اینکه خوراک مورد نیاز بخش صنعت را تامین کند ناتوان است؟

اسکندریان با تاکید بر نیاز قطعی بخش صنعت به دانشگاه و تولیدات دانشگاهی، گفت: از طرفی دانشگاه‌ها هم علاقه‌مند هستند که دانش خود را به تولید و کاربردی‌شدن نزدیک کنند که نبود گفتمان بین صنعت و دانشگاه باعث شده ارتباط خوبی بین آنها شکل نگیرد لذا باید بسترهای لازم برای تحقق این هدف فراهم شود.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان البرز با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره امیرکبیر یکی از راه های شکل‌گیری این گفتمان است، گفت: شناسایی پایان‌نامه‌هایی که می‌تواند مورد نیاز و به تبع حمایت بخش صنعت قرار گیرد در دستور کار این جشنواره قرار دارد.

وی ادامه داد: امسال چهارمین دوره این جشنواره برگزار می‌شود و خوشبختانه طبق آمار این جشنواره توانسته تا حد زیادی بستر لازم برای ایجاد گفتمان بین صنعت، دانشگاه و جامعه را فراهم کند به طوری که طی سه دوره گذشته حدود ۶۰۰ پایان نامه تقاضامحور شناسایی شد که بخش صنعت حمایت‌های لازم را از آنها به عمل آورده است.

این مسئول در پایان گفت: انتظار می‌رود همه کسانی که در برگزاری این جشنواره مشارکت دارند از بالاترین حد توان خود استفاده کنند تا این رویداد به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 18.221.192.248 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: پنجشنبه, 01 آذر,1403