دبیر جشنواره ملی امیرکبیر با اشاره به بحث تقاضامحوری پایان نامههای دانشجویی در برنامه هفتم توسعه، افزود: یقینا این جشنواره مسیری را فراهم میکند که شکلگیری گفتمان بین صنعت و دانشگاه و به تبع تحقق بخشی از اهداف برنامه هفتم توسعه تسریع شود.
وی با تاکید بر اینکه امیدواریم برای برگزاری دوره چهارم این جشنواره نیز شاهد همکاری و همدلی دستگاهها باشیم، گفت: خوشبختانه برگزاری این جشنواره بستری را فراهم کرده است که میزان تقاضامحوری در پایان نامهها و رسالههای دانشجویی پررنگ تر شود.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی البرز با اشاره به بحث تقاضامحوری پایان نامههای دانشجویی در برنامه هفتم توسعه، افزود: یکی از آثار و نتایج برگزاری این جشنواره در چند سال اخیر ایجاد ادبیات و گفتمان تقاضامحوری پایاننامهها و رسالههای دانشجویی است که پس از برگزاری جشنواره هم در مجامع علمی این گفتمان شکل گرفته است و هم خوشبختانه اخیراً در برنامه هفتم توسعه مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.
فیروزی تصریح کرد: یقیناً این جشنواره مسیری را فراهم میکند که شکلگیری گفتمان بین صنعت و دانشگاه و به تبع تحقق بخشی از اهداف برنامه هفتم توسعه تسریع شود.
این مسئول در ادامه گفت: امسال برای دریافت آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره سایتی متفاوتتر از سه سال قبل طراحی شده است که علاوه بر تغییرات ظاهری، دریافت پایاننامهها و رسالهها و حتی پروسه داوری و ارزیابی آثار نیز از طریق این سایت انجام میشود.
فیروزی توضیح داد: متقاضیان برای شرکت در این جشنواره میتوانند به پایگاه الکترونیکی amirkabirfestival.ir مراجعه و نسبت به بارگذاری مستندات مورد نیاز اقدام کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر نیز با شماره ۳۴۵۰۵۱۵۱-۰۲۶ تماس بگیرند.