به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد همدان، همزمان با عید بزرگ غدیر خم، از خانواده شهید تقی بهمنی، شهید شاخص سال 1403 استان همدان تقدیر شد.
سکینه سامعی، یکی از اعضای خانواده شهید بهمنی با حضور در جمع جهادگران، به بیان خاطراتی از این شهید بزرگوار پرداخت و اظهار کرد: بنده در سال ۱۳۳۵ به عنوان عروس وارد خانواده شهید بهمنی شدم، همسرم از قبل به من گفته بود که با خانوادهاش زندگی خواهیم کرد و سر یک سفره مینشینیم.
وی ادامه داد: آن زمان آقاتقی دوره ابتدایی را پشت سرگذاشته بود، او دوران دبیرستان را در مدرسه شبانه طی میکرد تا روزها کار کند چراکه میخواست روی پای خودش بایستد، بعد از فارغالتحصیلی، به همراه یکی از دوستانش قصد سفر به خارج از کشور را داشت که انقلاب و مبارزات آغاز شد و به دوستش گفته بود در قبال کشورم مسئولیت دارم و از رفتن به خارج منصرف شد.
سامعی بیان کرد: در دوران دبیرستان بود، یعنی حدود سال ۱۳۵۳ که به من زبان انگلیسی و رانندگی را آموزش داد. او نگاهش این بود که زن نباید فقط در خانه باشد بلکه باید در اجتماع نیز حضور داشته باشد.
وی ادامه داد: هشت سال با او و خانوادهاش در یک خانه زندگی کردیم، هیچ وقت مرا با نام کوچک صدا نمیکرد، با اینکه به سفر حج نرفته بودم مرا حاج خانم صدا میزد. همسرم یک منزل دو طبقه ساخت که با شهید تقی باهم در یک ساختمان زندگی کنیم، علاقه زیادی به او داشت، در آن دوران دو فرزند کوچک داشتم. خیلی در امور خانه و فرزندان مرا کمک میکرد، او واقعا لایق شهادت بود.
سامعی گفت: در سفرهایی که به قم داشت برایم کتابهایی از جمله کتابهای شهید مطهری و خداشناسی را تهیه میکرد. او نسبت به دوستان شهیدش مسئولیتپذیر بود، جنازه شهید محمدرضا خاکپور را شبانه از منطقه برگرداند و تحویل خانواده او داد. زمانیکه در سپاه دانش مشغول بکار بود، تابستان با حقوق خودش برای روستای منورتپه که در آن زمان معلم بود و بعد از شهادت به اسم این شهید نامگذاری شد، کار لولهکشی آب را انجام داد.
در ادامه برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «آیینهتر از آب» با محوریت زندگی شهید تقی بهمنی، شهید شاخص سال 1403 معرفی شدند. اسامی برگزیدگان شامل خانم سمیه قاسمی، محمدعلی تقدیری، هادی حقیمکرم و حسین شعبانلو است.
گفتنی است؛ در این مراسم محسن صیفیکار، نویسنده کتاب «آیینهتر از آب» نیز حضور داشت.