درباره دومین جلسه سینما بوک با محوریت کتاب «پدر آن دیگری» برگزار شد.

دومین جلسه CinemaBook  با موضوع کتاب «پدر آن دیگری» نوشته پرینوش صنیعی برگزار و به بررسی شخصیتهای داستان و اختلال شخصی  OCPD (شخصیت وسواسی)  پرداخته شد.

در جلسه کتابخوانی این برنامه که به خوانش کتابهای به یاد ماندنی، ارزشمند و جذاب جهان و سپس اکران فیلم اقتباسی از آن می‌پردازد، شرکتکنندگان پس از ارائه خلاصه بخشهایی از کتاب به صورت دورخوانی، نقدها و اشکالاتی که از لحاظ روانشناسی بر محتوای موضوع وارد بود را بررسی کرده و در خصوص اهمیت ارتباط مادر و پدر با فرزند خود و شیوههای ابراز علاقه ایشان، به بحث و تبادلنظر پرداختند.

بدین ترتیب در روز اکران فیلم اقتباسی از کتاب نیز، بعد از اکران فیلم، دکتر سمیه سروش، روانشناس، درمورد بیماری میوتیسم یا لالی انتخابی صحبت کرده و به بررسی شخصیتهای داستان و اختلال شخصیت OCPD (شخصیت وسواسی) پدر و پذیرش مشروط او برای فرزندانش پرداختند. همچنین، با توضیح علمی مسائل روانشناسی مطرح شده در فیلم، به اهمیت همدلی روان درمانگر (در این فیلم بی بی) و همراهی و روش درمان بیماری میوتیسم اشاره کردند.

در ادامه با توجه به نقدهایی که به لحاظ تخصصی به فیلم وارد بود، این نقدها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاضرین سوالات خود را از مدعو برنامه پرسیدند.

پرینوش صنیعی در کتاب پدر آن دیگری، داستان خانوادهای ۵ نفره (دارای دو فرزند پسر و یک فرزند دختر) را روایت می‌کند که دارای نکات تربیتی است و از تبعیض بین فرزندان و تبعات آن سخن به میان آورده است.

فیلم «پدر آن دیگری» نیز اثر یدالله صمدی در سال ۱۳۹۴، فیلمی بسیار روان است. داستان پیچیده ای ندارد و فرم آن ساده و ژانرش خانوادگی است. دنیای درونی یک کودک محور اصلی روایت را تشکیل می­دهد و رابطه کودک با اعضای خانواده و تأثیر مخربی که آن ها به لحاظ روانی بر کودک گذاشته اند درواقع نقاط قابل بررسی آن به لحاظ روانشناسانه می باشند.

برگزارکننده: جهاددانشگاهی واحد علوم پزشكي تهران
شروع رویداد: 1401/10/18
پایان رویداد: 1401/10/18

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 18.119.124.52 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: پنجشنبه, 01 آذر,1403