درباره برگزاری وبینار تخصصی«کرونا، افسردگی و رفتار اجتماعی» در جهاددانشگاهی

درمان افسردگی در گروی تغییر سبک زندگی مناسب است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد، سیدحسین موسوی، روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه امروز، 16 دی ماه در وبینار تخصصی با موضوع کرونا، افسردگی و رفتار اجتماعی در جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: کرونا گاها در برخی از افراد باعث افسردگی شده  و یکی از نشانه های این نوع افسردگی پایین آمدن آستانه تحمل و تغییر خلق و خو و اخلاق است.
 وی افزود: آدم های افسرده با لاغری و ضعف بدن گاها مواجه اند و اختلال در خواب دارند و احساس غم می‌کنند.
 این مدرس دانشگاه های کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: دارو درمانی، روان درمانی و تغییر سبک زندگی مناسب از راه های درمان افسردگی است، ضمن اینکه در جامعه باید به لحاظ روان درمانی نیز به بیماران کرونایی کمک شود نه اینکه فشارهای روحی آنان را با استرس زیاد کنیم.
 همچنین، رحیم بهمنی، جامعه شناس و پژوهشگر اجتماعی نیز گفت: متاسفانه فضای مجازی به جای بالا بردن روحیه بیماران کرونایی هر روزه آمار افراد بیمار را در معرض دید عموم قرار می دهد در حالی که باید فیلم ها و برنامه های پروتکل های بهداشتی در مواجه با کرونا را به مردم معرفی کنند.
این جامعه شناس ابراز کرد: کسانی که دچار بیماری کرونا می شوند اگر خودشان به همکار و دوستانشان اعلام کنند که دچار بیماری شده اند این مورد نشانه مسئولیت پذیری فرد است که در قبال جامعه مسئولیت خود را به خوبی نشان داده است.
بهمنی یادآور شد: در کرونا باید از فاصله فیزیکی به جای فاصله اجتماعی استفاده شود تا مخاطب مفاهیم بیماری کرونا را بهتر درک کند. 

برگزارکننده: جهاددانشگاهی واحد كهكيلويه و بويراحمد
شروع رویداد: 1399/10/16
پایان رویداد: 1399/10/16

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.145.57.5 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: شنبه, 03 آذر,1403