کانون دانشجویان حامی محیط زیست و منابع سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان تقدیم می کند:
دانستنیهای زیست محیطی
جنگل های حرا(مانگرو)
جنگل های مانگرو از جمله مهمترین اکوسیستم های آبی حایل بین دریا و خشکی اند که نقش حفاظتی آنها بی نظیر است که در فرآیندهای بیولوژیکی سواحل مناطق گرمسیری نقش بارزی دارند. این جنگلها را می توان تالابهای ساحلی پوشیده از درختان و درختچه های گرمسیری مستقر در اراضی بین جزر و مدی در آبهای گرم، حدفاصل میان مدارهای 33 درجه شمالی و 33 درجه جنوبی عرض جغرافیایی تعریف نمود.
تمامی جنگلهای مانگروی ایران همچنین به واسطه دارا بودن منابع حساس بیوفیزیکی، اهمیت زیستگاهی و پرورشگاهی، تنوع زیستی، غذای جانداران، وجود گونه های در معرض خطر و کمیاب، واقع شدن در آستانه تحمل اکولوژیک شرایط زیست محیطی، حساسیت به آلاینده ها، کندی ترمیم زیست محیطی و مشکلات ناشی از پاکسازی آلاینده ها در ردیف یکی از مهمترین مناطق حساس دریایی ایران قرار دارند و توسعه اقتصادی اجتماعی در اطراف آنها تنها بر پایه رعایت حریم زیست امکان پذیر است.
این اکوسیستم ها نه تنها به عنوان زیستگاه های حساس از نظر اهداف حفاظت از اولویت بیشتری برخوردارند بلکه به دلیل کارکرد و ارزشهای غیرقابل جانشین خود از یکسو و اهمیت آنها از نظر زیستگاهی از سوی دیگر امروزه در کانون توجه کنوانسیون تنوع زیستی نیز واقع شده اند.