درباره وبینار تخصصی بین رشته ای حکمرانی نظام های غذایی: خطی مشی های امنیت غذایی پایدار
امنیت غذاییوایمنی غذاازواژههاییمهم و کاربردی است که امروزه دراسناد توسعهای به آن پرداخته شدهاست و از سوی مسوولان به کار گرفته میشود. امنیت غذایی به دسترسی همه افراد یکجامعه، در تمام ادوارعمربه غذای کافی وسالمبرای داشتنزندگی سالمو فعال گفته میشود و درآمدخانواراز عوامل مهم در تأمین امنیت غذایی در یکنظام اجتماعیمیباشد. عامل مهم دیگر در تأمین امنیت غذایی جامعه،ذائقهودانشتغذیهایخانواده هادر نحوهتخصیص بودجهبرای تهیه بهترین نوع غذای در دسترس و چگونگی تقسیم غذا در خانواده میباشد. امنیت غدایی زمانی تأمین میشود که سرانهسبد غذاییخانواده به صورت صحیح انتخاب و تهیه شود، برای افرادخانوادهکافی و به صورت صحیح طبخ شود تا عناصر و مواد غذایی سالم و صحیح بهسلولهاو اندامهای بدن برسد. برای تأمین امنیت غذایی در یککشورونظام اجتماعیباید سازمانها ونهادهابا هم همکاری داشته باشند و با هماهنگی یک سازمان متولی امنیت غذایی، برتولیدیاوارداتمواد و محصولات غذایی،آموزشو تبلیغ و آگاهی دادن به جامعه وسیاست گذاریهایکلان اقتصادی نقش ایفا کنند. سازمان مسئول امنیت غذایی باید نسبت به نوعمواد غذایی، میزان و قیمت آنها همیشه مطلع باشد و بررسی کند که همه مردم از نظر فیزیکی به این غذا دسترسی داشته باشند ودرآمدشانبه قدری باشد که بتوانند این غذا را بخرند و این سازمان در صورت بروزبحرانباید زنگ خطر را به صدا درآورد و اندازهگیری این امنیت را بر عهده بگیرد.