مسابقات ملی مناظره دانشجویان هر ساله با هدف تقویت و پرورش روحیه حق و حق طلبی و فرهنگ گفت و گوی سازنده، تولید علم و اندیشه و ارائه مطالب علمی جذاب برای دانشجویان برگزار می شود، امسال نیز یازدهمین دوره این مسابقات در دانشگاه های سراسر کشور برگزار می گردد.
تیم های شرکت کننده در این دوره از مسابقات به صورت دو به دو و در قالب تیم موافق و مخالف در موضوعات گزاره های انتخابی در حوزه های فرهنگی، دینی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، علم و فناوری و ... با یکدیگر به مناظره و رقابت می پردازند و در نهایت دو تیم برتر این مسابقات به دیدار پایانی راه می یابند.
ضوابط اجرایی
ماده 6 : ساختار مسابقات
6-1. ترکیب تیم های مناظره کننده: گروهی است متشکل از چهار عضو دانشجو به همراه یک سرپرست که باید عضو هیات علمی دانشگاه باشد. هر تیم دارای دو عضو مناظره کننده و دو عضو محقق است.
6-2. مناظره کنندگان: دو نفر از اعضای تیم مناظره کننده که در صحنه مناظره به عنوان سخنران حاضر می شوند.
6-3. محققان: دو نفر از اعضای تیم مناظره کننده که موظفند منابع، اطلاعات و محتوای لازم برای هر مناظره را در اختیار گروه قرار دهند.
6-4. سرپرست گروه: سرپرست گروه عضوی است از اعضای هیات علمی دانشگاه ها، موسسات و مراکز آموزش عالی کشور که موظف است اعضای تیم را هدایت و راهبری کند.
6-5. رییس جلسه: فردی است که وظیفه مدیریت و برگزاری جلسات مناظره را براساس قوانین و آئین نامه برگزاری مسابقات برعهده دارد و همچنین اداره مسابقه، معرفی تیم ها، نظارت بر رعایت نوبت و زمان سخنران ها و نظارت بر رعایت ضوابط و آیین نامه بر عهده رییس جلسه است که بخشی از داوری مناظره در خصوص ملاک های مذکور توسط رئیس جلسه صورت می گیرد.
رییس جلسه می بایست در ابتدای هر مسابقه خلاصه ای در مورد چگونگی اجرای مسابقه، زمان سخنرانی ها، معرفی داوران، گروه های شرکت کننده و گزاره مسابقه به شنوندگان ارایه نماید.
6-6. داوران: مسئولیت قضاوت و ارزیابی تیم های مناظره کننده را تنها براساس اصول و قواعد مناظره بر عهده دارند و شامل سه داور عضو هیات علمی و سه داور دانشجویی است.
ماده 7: ضوابط تیم ها
7-1. هر تیم، متشکل از 4 دانشجو و یک سرپرست عضو هیات علمی است.
7-2. اعضای یک تیم می توانند از رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف باشند و در این زمینه محدودیتی وجود ندارد.
076-33681032
09397614532