درباره تجلیل 41 مصداق فداکاری و خانواده شهید جمهور در سیزدهمین رویداد دانشجویان فداکار

 

تجلیل 41 مصداق فداکاری و خانواده شهید جمهور در سیزدهمین رویداد دانشجویان فداکار

دبیر سیزدهمین دوره اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، از تجلیل 41 مصداق فداکاری در این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» خبر داد و گفت: در این مراسم از 33 دانشجو و گروه دانشجویی و 8 شخصیت فداکار غیر دانشجو و خاناواده شهید جمهور تقدیر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، جمال رحیمیان، در نشست خبری سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، با بیان این‌که از 33 دانشجو و گروه دانشجویی 25 برگزیده از دانشگاه‌های دولتی و 8 برگزیده از دانشگاه آزاد اسلامی هستند، در ادامه اظهار کرد: از این 33 برگزیده 9 برگزیده از گروه علوم پزشکی، 24 برگزیده از غیر پزشکی است 7 نفر ساکن تهران و 26 نفر ساکن شهرستان هستند.

وی، با بیان این‌که از 25 دانشجوی فداکار برگزیده 16 نفر مرد، 7 نفر زن و در قید حیات و 2 شهید فداکار با رأی کمیته انتخاب مصداق فداکاری شناخته شده‌اند، در ادامه خاطرنشان کرد: طبق بازنگری آیین‌نامه هم 8 شخصیت فداکار غیر دانشجو از دانشگا‌ه‌ها و سازمان‌ها معرفی و تقدیر می‌شوند که یک زن و 6 مرد هستند از این تعداد یک نفر شهیدی است که در اقدام فداکارانه جان خود را از دست داده است.

آغاز اختتامیه سیزدهمین دوره اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران با پیام دکتر پزشکیان

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با بیان این‌که مراسم روز سه‌شنبه 15 آبان با پیام رئیس‌جمهور دکتر مسعود پزشکیان آغاز می‌شود و مهمان ویژه این مراسم دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، در ادامه تصریح کرد: در این مراسم دانشجویان فداکار با امضای طومار لوح نفیسی را به پاس سال‌ها خدمت و فداکاری شهید خدمت آیت‌الله رییسی به خانواده وی تقدیم می‌شود.

رحیمیان، در ادامه از برگزاری نمایشگاهی در محیط دانشگاه تهران برای آشنایی نودانشجویان با دبیرخانه و سازمان‌های همکار و جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: در این نمایشگاه تأکید بر بازدید بیش از 4000 دانشجو و نودانشجو است.

وی، ادامه داد:  بر اساس آیین‌نامه این رویداد ملی فرهنگی، حضور داوطلبانه در دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهل‌بیت(ع)، ارائه خدمات پیشگیرانه و امدادرسانی داوطلبانه در حوادث و رخدادهای طبیعی یا غیرمترقبه، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در امور خیریه و مقابله با آسیب‌های اجتماعی، تأمین ارگان‌های حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو، مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی در کشور، انجام فعالیت‌های داوطلبانه در زمینه حفاظت از محیط زیست از مصادیق هفت‌گانه فداکاری تعریف شده است.

دبیر سیزدهمین دوره اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، با ذبیان این‌که در این دوره از رویداد دانشجویان فداکار یک دانشجوی ترکیه‌الاصل مقیم آمریکا که در طرابلس حین دفاع و ممانعت از شهادت یک فلسطینی به شهادت رسید هم تقدیر می‌شود، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان انتقال خون کشور، سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر، سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان نظام پزشکی کشور سازمان‌های همکار این دوره از رویداد «فرهنگی – دانشجویی» بوده‌اند.

رحیمیان، با بیان این‌که سیزدهمین دوره اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، در حالی برگزار می‌شود که یکسال از جنایت‌هی ضدبشری علیه ملت مظلوم غزه و فلسطین می‌گذرد، گفت: در حالی در سرزمین اشغالی شاهد نسل‌کشی هستیم که در قرون گذشته بیش از پیش ادعای دفاع از حقوق بشر می‌شود.

وی، با بیان این‌که در حملات تروریست دولتی رژیم صهیونیستی تا به امروز بیش از 46 هزار زن کودک پیر و جوان به کام مرگ کشانده شده‌اند، در ادامه تصریح کرد: از دبیرخانه سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران به همه ملت‌های آزاده جهان به‌ویژه غزه و فلسطین تسلیت می‌گوییم و جامعه بشری در قرن حاضر جدای از ادعای امروز شاهد ذبح یک ملت است که حرکت جدی از جوامع بین‌الملل و کشورهای مدعی را می‌خواهد.

همه 46 هزار شهید و آوارگان از سرزمین فلسطین مصداق کامل فداکاری هستند

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، افزود: ما مدعی هستیم همه 46 هزار شهید و آوارگان از سرزمین فلسطین مصداق کامل فداکاری هستند و استحقاق دریافت تندیس فداکاری را دارند به‌‌ویژه شهدای بزرگ غزه و فلسطین که تاریخ برگ زرینی را برای آن‌ها رقم خواهد زد.

رحیمیان، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای مدافع امنیت و شهید اسماعیل هنیه، سیدحسن نصرالله، و شهید یحیی سنوار در ادامه اوج ایثار و فداکاری را زمانی دانست که فرد عزیزترین هستی خود را برای دفاع از خوبی‌ها، پاکی‌ها و معروف‌ها از دست می‌دهد.

در ادامه مراسم، دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، با اشاره به قرار گرفتن در آستانه 13 آبان روز دانش‌آموز در ادامه این ایام را اساس پیروزی انقلاب اسلامی و این انقلاب شکوهمند را اتصال تاریخی داده است.

وی، با بیان این‌که آن‌چه که در سال‌های پس از پیروزی انقلاب در دستور کار حضرت امام راحل(ره) و مجموعه دست‌اندرکار انقلاب قرار گرفت بازسازی و بهسازی دانشگاه بود، در ادامه افزود: این به تشکیل شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و در نهایت تأسیس جهاد دانشگاهی این مولود انقلاب منجر شد.

رئیس‌عالی شورای سیاستگذاری آیین اعطای تندیس فداکاری، با بیان این‌که در سال 76 با مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ایجاد شورای اسلامی تصویب شد، ادامه داد: در سال 77 آیین‌نامه اسلامی شدن دانشگاه‌ها تصویب و از آن زمان به بعد این آیین‌نامه جزو اسناد بالادستی جهاد دانشگاهی قرار گرفت.

کلانتر مهرجردی، با اشاره به تدوین این سند و ابلاغ آن در سال 79 در ادامه به بازبینی این سند 4 بخشی در سال 89 اشاره کرد و افزود: بخش تربیتی، فرهنگی و آموزشی یکی از این 4 بخش است که یک برنامه راهبردی است و شامل بخش مقدماتی، اصول و مبانی، چشم‌انداز و اهداف است.

سازمان جهاد دانشگاهی تهران را مهره اصلی حرکت‌های مهم در جهاد دانشگاهی است

وی، با بیان این‌که در چارچوب نظام تربیتی فرهنگی آموزشی 21 راهبرد گنجانده شده که در سیزدهمین راهبرد به ترویج فرهنگ فداکاری اشاره شده است، گفت: سازمان جهاد دانشگاهی تهران در سایه این راهبرد فرهنگی به برگزاری رویداد «فرهنگی – دانشجویی» فداکاری اقدام کرده است که مبتنی بر اسناد بالادستی است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، سازمان جهاد دانشگاهی تهران را مهره اصلی حرکت‌های مهم در جهاد د انشگاهی برشمرد و افزود: فداکاری از ارزش‌های والای انسانی و دینی است که همواره در مجامع و محافل مختلف جهانی روی آن تمرکز و صحبت شده است.

کلانتر مهرجردی، ترجیح دادن دیگری بر خود که عصاره مفهوم فداکاری است، گفت: در همه مکاتب سیاسی و فرهنگی پیگیری می‌شود از جمله 3 مکتب مهم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در دنیا مکتب لیبرالیسم، سوسیالیسم و اسلام است. اسلام که بنیانگذار انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) مبدع حرکت نوین بوده است تا قوانین و قواعد اسلام را در جامعه ساری و جاری شود.

وی، با بیان این‌که در مکتب سوسیالیسم برای فرد هیچ اهمیتی قایل نیست و اصالت بر جمع است، افزود: در مکتب لیبرالیسم اصالت براساس فرد و لذت‌گرایی است اما اسلام نگاه متوازن به فرد و جامعه است که اشاعه‌دهنده ارزش‌‌های انسانی و متعالی در جامعه است.

بنا بر فرمایشات امام ما در اتفاقات منطقه نه ظالم و نه مظلوم هستیم

رئیس‌عالی شورای سیاستگذاری آیین اعطای تندیس فداکاری، با بیان این‌که امام درباره اتفاقات منطقه عنوان می‌کند نه ظالم هستیم نه مظلوم در ادامه افزود: جایی که شاهد تضییع حقی هستیم جمهوری اسلامی ایران از آن حمایت می‌کنیم و در برابر هر ظلمی در بلاد اسلامی مقابله می‌کنیم منظور این است که با رویکرد اسلامی تا زمانی که غده سرطانی ظلم و جسارت در منطقه وجود دارد حمایت و پشتیبانی را خواهیم داشت.

در پایان مراسم با حضور کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، رحیمیان دبیر سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران و آقایان زینالی و سامانی از معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی از پوستر سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران و سایت این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» رونمایی شد.

انتهای پیام

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.145.7.187 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Mozilla تاریخ مشاهده: پنجشنبه, 01 آذر,1403