v مقام معظم رهبری:«امروز ما به قرآن احتیاج داریم؛ راه صحیح زندگی جوامع اسلامی و امّت اسلامی، عمل به قرآن است؛ در یک روایتی میفرماید: اِنَّ هذَا القُرآنَ حَبلُ الله -اینکه در قرآن دارد که «وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا»؛ این حبلالله، همین قرآن است- وَ هُوَ النُّورُ المُبین؛ خاصیّت نور چیست؟ نور فضا را روشن میکند، راه را به انسان نشان میدهد، انسان قدرت بینایی پیدا میکند، بصیرت پیدا میکند؛ نور که نبود، چشم هم به کار نمیآید و فایدهای ندارد، چون جایی را نمیبیند. ما دارای عقل هستیم، دارای تواناییهای گوناگون هستیم، دارای قدرت فکری هستیم، امّا اگر نور نباشد، اینها نمیتواند به ما کمک کند؛ نور لازم است. این نور، قرآن است.»
یکی از آسیبهای موجود در حوزه تدبر در قرآن و عمل به آن، عدم متوجه شدن مصداق مشخص از سوره جهت عمل و یا عدم یافت روند و فرآیند رسیدن از موضوع به عمل مورد نظر است، به عبارت دیگر علارغم احساس نیاز فرد به عمل به موضوعی خاص، اما به علت عدم رهیابی به گامهای تا رسیدن به عمل، نمیتواند به موضوع عمل نماید. «خیرگزینی» فرآیندی است که با فعالسازی قوه اختیار در انسان این مشکل را رفع نموده و توان فرد جهت انجام مصادیق مشخص از یک موضوع را فعال مینماید.
سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور با توجه به اهداف مد نظر خود در جهت شناسايي و پرورش دانشجويان مستعد در حوزه فرهنگ قرآني بر آن شد تا طرح «دانشجو متدبّر قرآن کریم» را برگزار نماید. به حول و قوه الهی امید آن داریم تا با همکاری نهادهای دانشگاهی و فرهنگی، با اجرای این طرح تعدادی از دانشجویان مستعد و علاقمند، پس ازشرکت در دوره در جهت تحقق منشور توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان بالاترین سند فعالیتهای قرآنی کشور گامی برداشته باشیم به امید آن که با گسترش این دورهها در دانشگاههای سراسر کشور فرهنگ قرآنی در دانشگاه تقویت شده و مخاطبین با ضرورت عمل بر اساس آموزههای وحیانی قرآن آشنا شوند.
دانشجویان علاقه مند می توانند با ثبت نام در این طرح شرکت نمایند .
06633214733