اولین روز از این بازدید پنجروزه به دیدار از آثار دوران اسلامی اختصاص داشت که طی این بازدیدها بر استخوانبندی بنا، تزئین و پرداخت رویههای بنا بهعنوان یکی از گیراترین عناصر معماری ایرانی پرداخته شد.
🔹مقایسه شیوههای تزئیتی بنا نظیر مقرنس کاری نیز یکی دیگر از برنامههای آموزشی طی این روز بود که در حین بازدید دانشجویان از باغ نارنجستان قوام، خانه زینتالملک، مدرسه خان، بازار وکیل و سرای مشیر، عمارت شاپوری، حمام وکیل و مسجد وکیل صورت گرفت.
🔹بازدید از مجموعه تخت جمشید و پاسارگاد بهعنوان یکی از مهمترین آثار ثبتشده ایران در میراث جهانی یونسکو، ازجمله برنامههای بازدید روز دوم بود. در این بازدید، دانشجویان نسبت به جنبههای معمارانه بنای تخت جمشید و پاسارگاد از منظر سازه، ساختوساز، شکل ستونها و سکوها، کتیبههای موجود، وسعت کاخها، بازسازیهای ادوار بعدی، خشتنوشتههای کشفشده و بررسی نسبت ارتفاع سردرها به عرض و نسبت ارتفاع ستونها به فاصله بین دو ستون اطلاعاتی کسب کردند. بازدید از مجموعه باغ جهان نما برنامه دیگر این روز بود.
🔹سومین روز سفر دانشجویان به بازدید از مسجد نصیرالملک، سعدیه، باغ دلگشا، باغ عفیفآباد و باغ ارم اختصاص داشت. بررسی وضعیت ظاهری بناها و کاربریهای گذشته و حال، تاریخچه ایجاد، تعمیرات یا نگهداری، بررسی ایوانها، شبستانها، رواقها (بهویژه مسجد نصیرالملک) و بازدید از فضاهای داخلی مقاصد ذکرشده ازجمله برنامههای آموزشی این اردو در سومین روز خود بود.
🔹در چهارمین روز سفر، تمرکز بر بازدید از مقاصد مذهبی و بافت تاریخی شیراز تمرکز داشت و دانشجویان از بافت تاریخی شهر شیراز، هتل سنتی نیایش، خانه فروغالملک (موزه هنر مشکین فام) ، شاهچراغ، ارگ کریمخان و حافظیه بازدید کردند. علاوه بر زیارت، بررسی سبک معماری معماری مقبره شاهچراغ و ارزیابی آینهها، کاشیها و خطوط فارسی و عربی بهکاررفته در داخل حرم بخشی از برنامه این بازدید بود.
🔹روز پایانی سفر دانشجویان به بازدید از مجموعه بازار وکیل اختصاص داشت که پس از آن، از دانشجویان در خصوص برنامههای سفر نظرسنجی صورت گرفت.
مقرر است تا گزارش کامل این سفر در قالب یک ویژهنامه چاپ و منتشر شود.