درباره شانزدهمین دوره طرح ملی "ایران، مرز پرگهر"

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی دانشجویان ایران(ISTTA)، رحیم یعقوب زاده رئیس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران و رئیس طرح ملي "ايران، مرز پر گهر" گفت: طرح ملي ايران مرز پرگهر با هدف تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار «ما می‌توانیم» هر ساله ویژه دانشگاهیان و نخبگان دانشگاهی سراسر کشور به منظور آشنایی آن ها با مواریث فرهنگی، تمدنی و طبیعی، پروژه های ملی و توانمندی‌های صنعتی، اقتصادی، علمی- آموزشی و زیربنایی کشور انجام می شود.
یعقوب زاده ادامه داد: اين طرح از سال 1384 تا پايان سال تحصيلي 1398 طی پانزده دوره در سراسر کشور برگزار شده است و اردوهای شانزدهمین دوره به علت شرایط ناشی از شیوع کرونا و مصوبات کمیتة‌ گردشگری و فضاهای ورزشی ستاد ملی کرونا مبنی بر محدودیت اجرای اردوهای دانشجویی، برگزار نخواهد شد و نظر به اهمیت تداوم طرح از سویی و حفظ سلامتی دانشجویان و رعایت مقررات جاری کشور از سویی دیگر، مقرر شد تا «تولید محتوا» محور اصلی اجرای این دوره از طرح در اَشکال فیلم، تصویر و مکتوب باشد که طی آن دانشگاهیان با مقاصدی که اردوهای ایران مرز پرگهر در آن برگزار می‌شد، اعم از مواریث تاریخی و طبیعی و دستاوردهای فناورانه کشور آشنا شوند.
وی تولید محتوای فاخر برای آشنایی دانشگاهیان با آثار و مواریث فرهنگی و طبیعی و نیز پروژه های صنعتي و فناورانه سراسرکشور در راستاي افزايش خودآگاهی، خودباوري ملي و شناخت و صیانت از میراث طبیعی را از اهداف اصلی طرح برشمرد.
رئیس طرح افزود: اردوهای "ایران مرز پرگهر" که به همت همکاران جهادگر در جهاددانشگاهی و مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران پانزدهمین دوره خود را پشت سر گذاشته است، از طرح‌های فرهنگی برجسته ای است که مورد‌استقبال خوب دانشجویان قرار گرفته است و در این دوره از طرح نیز 30 واحد جهاددانشگاهی مشارکت خواهند داشت.

در ادامه زینب یوسفی دبیر طرح با اشاره به جزئیات آن گفت: تاکنون در طراحی و اجرای "اردوهای ایران مرز پرگهر" تلاش می شده است تا با ارائه مدلی مناسب از بازدید علمی و متناسب با رشته های تحصیلی، دانشجویان از مقاصد طبیعی، بناهای فرهنگی و تاریخی و پروژه های صنعتی بازدید نمایند تا شناختي به صورت رودررو و بی واسطه با ابعاد مختلف سرزمینی ایران شکل گیرد اما با توجه به شرایط حاکم در این دوره و شیوع بیماری کرونا و محدودیت در اجرای اردوهای دانشجویی مقرر شد طرح مذکور با سه رویکرد معرفی اماکن و مجموعه‌های علمي، صنعتي و فناورانه، مقاصد گردشگري فرهنگي و مقاصد طبیعت‌گردی برگزار خواهد شد.
وی در ادامه توضیحات اجمالی گفت: تلاش بر این خواهد بود تا با فهرست برداري، تصویربرداری و مستندكردن بر مبناي نظامی مشخص که برای‏ تولید محتوای موضوعات فرهنگی و صنعتی كاربرد دارد، تصاویر و داده هايی از مقاصد موردبازدید طرح "ایران مرز پرگهر" فراهم آید تا نهایتاً به صورت کتاب نفیس ایران مرز پرگهر چاپ شود و در اختیار علاقه‌مندان و فعالان قرار گيرد.
یوسفی افزود در تولید محتوای طرح سعی شده است مقاصدی که در سطح ملی و استانی ویژگی های متمایزی همچون کارآفرینی، اشتغالزایی بالا، کیفیت تولید و نیز صادرکنندگان نمونه ملی در سطح خاورمیانه و فراملی انتخاب و معرفی شوند.
وی در پایان با ابراز امیدواری از طرح گفت: امیدواریم تداوم در اجرای با کیفیت طرح زمینه‌ساز اتفاقات خوب آینده باشد که ضمن آشنايي دانشجويان با هویت های اصیل در برابر هویت های کاذب و گاه مخرب، اعتماد به نفس آنها را برای ساختن ایران امروز بر پایۀ دستاوردهای ایران دیروز ایجاد مي كند.  
دبیر طرح در پایان گفت: زمان اجرای طرح نیمه دوم سال 1399 می باشد و به صورت معمول اختتاميه آن در اسفندماه برگزار خواهد شد كه طي آن از واحدهاي برگزيده، دستگاه‌های برتر همکار و دانشجويان نمونه شركت‌كننده تقدير مي‌گردد. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال تلگرامی مرکز به آدرس @ISTTA و اینستاگرام به آدرس ISTTA.IR مراجعه نمایند.

اخبار
مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره طرح ملی «ایران؛ مرز پرگهر»در دانشکده علوم دانشگاه تهران برگزار شد.
چهار شنبه, 21 اردیبهشت,1401
مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره طرح ملی «ایران؛ مرز پرگهر» (معرفی نظام‌مند مقاصد صنعتی، فناورانه، تاریخی و طبیعی کشور) ۱۸ اردیبشهت‌ ماه در سالن شهید دهشور دانشکده علوم دانشگاه تهران برگزار شد.
چهار شنبه, 21 اردیبهشت,1401
هدف طرح ملی ایران، مرز پرگهر معرفی طرح‌های بزرگ صنعتی و فناورانه و فرصت‌های ممکن در جهت حل مسائل موجود در کشور می باشد.
سه شنبه, 20 اردیبهشت,1401
در آستانه برگزاری شانزدهمین اختتامیه طرح ملی ایران مرز پرگهر؛ رحیم یعقوب زاده مدیر مرکز گردشگری علمی– فرهنگی سازمان دانشجویان ایران در گفتگو با روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران از اهمیت طرح ملی " ایران، مرز پرگهر " و لزوم توجه بیشتر متولیان و سیاستگذاران به این طرح سخن گفت.
سه شنبه, 20 اردیبهشت,1401
رئیس سازمان دانشجویان با تشریح زمینه‌ها و ضرورت‌های برگزاری طرح ملی ایران، مرز پرگهر، رویکردهای جدیدی را که در اجرای این طرح مدنظر هست، توضیح داد.
سه شنبه, 20 اردیبهشت,1401
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی هدف از طرح ملی ایران مرز پرگهر را تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس ملی دانشجویان ایران عنوان کرد.
سه شنبه, 20 اردیبهشت,1401
اختتامیة شانزدهمین دوره"طرح ملی ایران، مرز پرگهر" با حضور شخصیت‌های کشوری و علمی برگزار می‌شود.
چهار شنبه, 07 اردیبهشت,1401
قرارداد همکاری مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران با خانه صنعتکاران ایران در راستای گسترش طرح ملی ایران، مرز پرگهر و با هدف افزایش بازدید از مقاصد صنعتی منعقد شد.
یکشنبه, 03 بهمن,1400
برگزارکننده: مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران
شروع رویداد: 1399/7/1
پایان رویداد: 1400/6/31

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 - All rights reserved.
آدرس آی پی: 3.135.205.146 سیستم عامل: Unknown مرورگر: Unknown تاریخ مشاهده: سه شنبه, 28 فروردین,1403